Om meg

Om meg

Hei!

Mitt navn er Gina Næss Korslund. Jeg er 23 år gammel og kommer opprinnelig fra Frogner i Sørum. For tiden studerer digital markedsføring ved Westerdals Oslo ACT. Fra tidligere har jeg en bachelorgrad i Media, IKT og Design fra Høgskulen i Volda. Gjennom mine studier i Volda hadde jeg en rekke frivillige verv som blant annet fotograf og fotoredaktør for studentavisen Peikestokken og Studenthuset Rokken.

Jeg har helt siden jeg var liten vært interessert i media og kommunikasjon. Jeg har lenge drevet med fotografering, noe jeg nå driver profesjonelt med ved siden av studiene gjennom et enkeltpersonforetak som Fotograf Gina Korslund.

Som person er jeg initiativrik, selvgående og positiv. Mine medstudenter beskriver meg gjerne som en «mamma» fikser ting og tar vare på de andre. Det er svært viktig for meg å skape et godt miljø rundt meg, slik at jeg kan prestere best mulig.

Utenom det faglige er jeg en sportsidiot og en hobbykokk. Mine interesser for fotball startet tidlig og jeg spilte aktivt i ni år. Fra fotballen har jeg tatt med meg mye av kunnskapen jeg i dag har om samarbeid og lagånd. Nå som jeg ikke lenger spiller selv går mye av min tid til å følge med på klubben i mitt hjerte, Lillestrøm SK.

11046183_10152731423770108_6778581697049758125_n